Bicykel ako dopravný prostriedok nielen do mesta

Pripravili sme pre vás video, v ktorom si povieme zaujímavosti jednotlivých modelov trekingových (krosových) bicykloch, ktoré sú vhodné najmä na prepravu po meste.

 

Pripravili sme pre vás zaujímavé video, v ktorom si povieme niečo o bicykloch, ktoré sú vhodné na prepravu hlavne po meste. Pozrieme sa na trekingové (krosové), alebo gravel bicykle a prejdeme si jednotlivý modely, ktoré máme v ponuke. Ukážeme si modely značiek ako sú Ghost, Electra alebo Kellys a nezabudneme aj na modely pre dámy so zaujímavým dizajnom. Ceny bicyklov sú veľmi pestré, v ponuke máme modely v hodnote pár stovák Euro, nájdu sa aj drahšie kúsky pre náročnejších cyklistov. Mnohé mestské bicykle pre pánov, ale aj pre dámy sa vyznačujú pestrosťou dizajnov, niektoré sú naozaj veľmi pekné a štýlové.

KELLYS Carson 50 M - pohodlný bicykel, s profilovanými riaditkami a integrovaným nosičom, na ktorý sa dá upnúť napríklad košík alebo batoh.

Kellys Physio 10 2018 28" - tenké kolesá skonštruované prevažne na cestu, s ráfikovými brzdami, dá sa však využiť aj na športovanie. Je veľmi ľahký a dá sa odniesť aj na rukách.

Ghost square 3 size S - štýlový bicykel s blatníkmi a pevnou vidlicou na remeňový pohon a automatickou prevodovkou

Ghost Square 1 lady size M - vhodný pre dámy s riaditkami na mestskú jazdu, má intergrované blatníky a zadný nosič

GHOST Hybride Square Trekking B1.8 - M/20.5" - s elektronpohonom Bosch active line plus a integrovanou batériou, má blatníky, svetlo, zadný nosič a stojan

Cruiser 7D Men's Black - bicykel s retro dizajnom a pohodlným patentovaným posedom, vhodný na jazdu po meste

 

Nakoniec videa si ukážeme krásne bicykle značky Electra s unikátnymi dizajnami aj v retro štýle. Nezabudneme aj na slovenského výrobcu CTM. Predstavíme si napríklad model Cité s retro dizajnom a nádhernou dvojicou trubiek a chrómovými brzdami za zaujímavú cenu 300 Euro. Predstavíme aj ďalší slovenský bicykel Kellys, model Madman s blatníkmi, integrovaným stojanom a osvetlením.