Čo by ste mali vedieť o elektrických bicykloch

Pozrite sa spolu s nami na elektrobicykle z iného uhla. Priamo v teréne. Prekonávať kopce a hory nebolo nikdy jednoduchšie. Dokonca v blate, vetre a náročných podmienkach. Pre každého, bez výnimky.

 

Komunita e-bike cyklistov postupne narastá. Predtým ako začnete s hľadaním vášho ideálneho elektického bicykla, rozmyslite si, čo presne chcete s elektrobicyklom absolvovať. V akom teréne budete e-bike najčastejšie používať? Je dosť veľký rozdiel vo výbere správneho modelu, keď chcete mestský elektrobicykelhorský elektrický bicykel na túry alebo skôr využijete e-bajk na jazdu po ceste?

Pozrieme na elektrobicykle, ako celkovo na segment. Jedná sa naozaj o to, aby sme demonštrovali výhody a prípadne aj nevýhody e-bajkov v praxi.

Turiec je popretkávaný množstvom značených cyklistických trás, ktoré vám umožnia spoznať regionálnu históriu, pamiatky, prírodu aj osobnosti. Na cyklovýlete z obce Háj na Husný vrch sme otestovali v podstate priemerný elektrický bicykel, ktorý je osadený elektromotorom značky Bosh, s trojkovou generáciou performance CX. Nie je to žiadna recenzia, ale ak by ste mali záujem o kvalitný test elektrobicykla, pozrite si video k modelu Giant Reign E+ 2 Pro. Dali sme mu riadne zabrať.