Čo nám prezradilo testovanie elektrobicykla Crussis?

Hľadáte bicykel na športovú jazdu alebo dlhšie výlety v ľahšom teréne? Elektrobicykel Crussis OLI Cross 8.6-S je práve na také výjazdy ako stvorený. Ebike Crussis Cross sme podrobili dlhodobému testovaniu a prinášame vám naše výsledky.

 

Prinášame vám dlho avizovaný záver z testu elektrobicykla Crussis Cross v teréne.

Ebike Crussis s motorom značky OLI a extra ľahkým adaptérom si získal naše sympatie. Najskôr sme si mysleli, že je vhodný len na rovinaté povrchy, no dlhodobejším testovaním a jazdou v rôznych terénoch, i na snehu, sme zmenili názor.

Zastane si miesto aj ako pánsky elektrobicykel pre seniorov

Hľadáte bicykel na športovú jazdu alebo dlhšie výlety v ľahšom teréne? Crussis OLI Cross 8.6-S je práve na také prechádzky ako stvorený. Krosovému elektrobicyklu svedčia viničky, lúky, lesné cestičky aj nenáročné prevýšenia. Preverili sme ho aj v rozmočenom teréne a na snehu, kde taktiež obstál.

Časti bicykla, ktoré vás odvezú aj 150 km

Bicykel Crussis je vybavený stredovým motorom talianskej výroby OLI SPORT, ktorý pri zachovaní nízkej spotreby ponúka vysoký krútiaci moment 83 Nm. Vďaka centrálnemu pohonu a plne integrovanej batérii je rám skvele vyvážený a bicykel potom dobre ovládateľný. Batéria má kapacitu 17,5 Ah a v závislosti od podmienok jazdy vás tak zavezie až 150 km ďaleko.

Prekvapenie na záver

Vo videu nájdete odpoveď aj na to,

  • aký je rozdiel medzi nabíjačkou na elektrobicykel Panasonic a inou konkurenčnou svetovou značkou,
  • koľko trvá nabitie batérie elektrobicykla

Tento model v sebe ukrýva viac ako sa na prvý pohľad zdá, veď sa presvedčte na vlastné oči.

 

Ak vás náš test elektrobicykla zaujal, odporúčame vám pozrieť si aj predošlé časti, ktoré nájdete na našom YouTube.