Bundy do dažďa Northfinder vás udržia v suchu

V núdzi poznáte kvalitnú cyklistickú bundu

Slovenská firma Nortfinder uviedla na trh zbaliteľnú, nepremokavú, multifunkčnú športovú bundu 2L NORTHKIT vhodnú aj pre cyklistov. Najkomplexnejší núdzový "raincoat" od NORTHFINDER.

Nepremokavé cyklo bundy do dažďa

Northfinder navrhol ľahkú, všestrannú a zbaliteľnú (pohotovostnú) bundu do každého počasia s množstvom praktických vychytávok pre športového fanatika. Na bicykli, turistike, aj pri behu. Malé vrecko, ktoré máte stále pri sebe, ochráni pred dažďom a vetrom.

Ľahký ripstopový materiál s DWR a podlepenými švami poskytne až 10000 mm nepremokavosť s priedušnosťou 10000 g/24h/m2. Ďalším prínosom je prístup do káps trikotu cez vetracie otvory na chrbte, ale aj bezpečná viditeľnosť vďaka 360° reflexným prvkom. Rozmer vrecka 220 x 100 mm s hmotnosťou cca. 250 g (veľkosť L) určite nebude zavadzať vo vrecku cyklodresu alebo v batohu na bicykel.

Vetracie otvory

Otvory v podpazuší a otvory v driekovej oblasti rozširujú možnosti odvetrávania. Ako cyklista priedušnosť bundy oceníte najmä pri zjazde, keď dupnete do pedálov, ale pri stúpaní. Vďaka dodatočným vetracím otvorom na chrbte, spolu s podpazuším je zaručený takmer dokonalý odvod potu. Sú super pomocníkmi pri regulovaní telesnej teploty, keď sa cez deň oteplí.

Bunda s vreckami vo vnútri aj vonku

Ako aktívny cyklista získate bezproblémový prístup do zadných vreciek dresu a hrudný pásik je využiteľný aj na fixovanie slúchadiel. Predné vrecká a extra bočné elastické vrecko na fľašu sú dostatočne veľké. Sú doplnené samostatnými vnútornými kapsami pre smart-phone, platobnú kartu a kľúče, čo prispieva k ďalším funkčným detailom.

Tvarované predĺžené manžety

Elastická manžeta s fixáciou palca zamedzujú zhrňovaniu rukávov a spolu s nastaviteľným pásom bránia neželanému prieniku vetra, či bránia nepríjemnému zhrňovaniu. Tvarované manžety, ktoré siahajú ďalej na chrbtoch rúk, lepšie chránia pred vniknutím živlov pod bundu. Lepšie si tiež rozumejú s cyklistickými rukavicami. Rovnako ako jednoručné sťahovače na spodnom leme. Aj nastaviteľná a tvarovaná kapucňa umožňuje dobrý výhľad a dá sa prakticky zložiť do goliera.

 

Mať pri sebe núdzovú bundu NORTHKIT, znamená byť pripravený na všetky druhy počasia. Svojou praktickosťou osloví tento celoročný univerzál s hmotnosťou približne 250 g cyklistov, bežcov a turistov, ale aj skialpinistov, či bežcov na lyžiach. Jednoduché! Navštívte predajne Terrabike, vyberte si vhodnú veľkosť a farbu a pred použitím rozbaľte!