Cyklo oblečenie na leto

Dni sú dlhšie, večery teplé a cesty suché - nie je lepší čas na bicykel ako v lete. Ak chcete zdanlivo krátke leto využiť naplno, vyberte si cyklo oblečenie a vybavenie správne, aby ste mali motiváciu jazdiť. Často a plne pripravení.

Slnko a bicyklovanie idú ruka v ruke

Správne oblečenie vám určite pomôže užiť si tak dlho očakávané teplé dni... Na našom trhu je množstvo značiek a produktov, ktoré vyrábajú kvalitné cyklistické oblečenie. Už nie je dôvod vyraziť na cyklovýlet vo futbalových trenkách a bavlnenom tričku. Aj v ponuke Terrabike nájdete množstvo kúskov tričiek, dresovkraťasov, či viest podľa zamerania na druh cyklistiky – cestná, horská, turistická, či mestská. Vyberať môžete z priliehavých aj voľných strihov.

Odopnite si rukávy

Na väčšinu letných jázd nebudete potrebovať dlhé rukávy. Teda pokiaľ nevyrazíte príliš skoro ráno alebo v noci. Vyberte si dresy s krátkym rukávom. Vo väčšine letných dní možno nebudete potrebovať funkčnú spodnú vrstvu, ale pamätajte, že vás udržia v suchu a teple tým, že v horúcich a "lepkavých" dňoch odvádzajú pot z pokožky.

Kellys dresy s pohodlným strihom

Príkladom voľného enduro strihu môže byť napríklad cyklo dres Kellys Enduro TYRION. Pohodlný strih pre väčší komfort dopĺňa ľahký, dobre priedušný, rýchloschnúci materiál. Vďaka sieťovanej zadnej časti je tento cyklistický dres perfektný aj na dlhšie jazdy v teplom počasí.

Cyklokraťasy s vložkou pre väčší komfort

Krátke nohavice značky Endura Hummvee Short II s vnútornými kraťasmi s cyklistickou vložkou zabezpečia komfort sedacích partií. Ak ste mali doteraz obavu používať nohavice s cyklovložkou, nemusíte sa ničoho obávať. Kvalitný antibakteriálny materiál použitý pri výrobe vložky určite znásobí pohodu aj pri celodenných výletoch.

Ranné vtáča v cyklistickej veste ďalej dopedáluje

Pri ranných tréningových švihoch, počas cesty do práce na bicykli, pripadne podvečerných návratoch určite nezabudnite na štýlovú a hlavne funkčnú vestu Perfetto od Castelli s membránovou vložkou Gore-tex. Dokonale ochráni pred náporom vetra a tak opäť prispeje k požadovanému komfortu.

 

Cyklistické oblečenie Kellys

Tradičný slovenský výrobca bicyklov, ale aj doplnkov na bicykel, vrátane cyklistického oblečenia

Endura

Firma s dlhoročnou tradíciou vo výrobe cyklooblečenia a doplnkov sídliaca v škótskom Edinburgu

Cyklistické oblečenie Castelli

Talianska značka špičkového športového oblečenia produkujúca už viac ako 137 rokov