Doplnky a príslušenstvo pre cyklistov

V našom ďalšom videu si predstavíme prilby, oblečenie a batohy pre cyklistov na jazdu po meste. Ak napríklad jazdíte do práce na bajku, nájdete u nás vhodné bundy do daždivého počasia alebo batohy, do ktorých si odložíte laptop, doklady a mobil. 

 

V prvej časti videa si predstavíme prilby pre cyklistov. Ponuka je veľmi veľká, nájdete u nás prilby vhodné na jazdu v meste, ale nájdu sa aj prilby vhodné na cykloturistiku. Prilby vhodné do mesta majú svoj špecifický a pekný dizajn. Všetky prilby musia spĺňať európske normy pre bezpečnosť. Ukážeme si napríklad model Cratoni vhodný najmä pre ebajk a na jazdu do mesta. Má integrované okuliare, ktoré sa dajú vyklopiť a majú reguláciu odvetrávania. Samozrejmosťou je zadné svetlo pre bezpečnú jazdu v tme alebo v daždivom počasí. Ďalším modelom je model Milano od firmy Cratoni s integrovaným plastovým šiltom (okuliare). Je to prilba na celú hlavu s koženou výstužou a je výborne odhlučnená. Prilba je dizajnovaná na štýl motorkáskych prilieb a veľmi dobre sa predáva na ebajky. 

V ďalšej časti videa si ukážeme vhodné oblečenie na jazdu bicyklom najmä v mestskom prostredí. V ponuke sú bundy s kapucou ale aj bez, a ich účel je najmä ochrana pred vodou a vetrom. Ukážeme si bundy aj na voľnočasové aktivity, ktoré majú kapucu a dajú sa zložiť do brašne alebo do vrecka a samozrejme dobre ochránia v daždivom počasí. V ponuke sú aj bundy s membránou, ktoré môžu byť zabudované z vrchu a vydržia veľmi dlhú dobu. Ukážeme si tiež krátke alebo dlhé nohavice, ktoré sa dajú navliecť aj na slušné oblečenie do práce a následne pohodlne a rýchlo vyzliecť. Dobre ochránia pred daždom, alebo napršanou vodou na ceste. 

V poslednej časti videa si ukážeme rozličné batohy. Ponuka je veľmi široká. Sú určené nielen na športové  aktivity, ale aj na dochádzanie do práce. Majú vrecká, do ktorých sa dobre a bezpečne odloží napríklad notebook. Dajú sa uchopiť na zadný nosič alebo na chrbát.  Tiež si ukážeme batohy, ktoré majú priamo integrované úchopné časti, ktorými sa dajú bezpečne uchopiť na zadný nosič bicykla. Sú rolovateľné a prístup majú aj z vrchnej alebo bočnej časti. Rolovaním sa dá zmenšiť alebo zväčšiť ich veľkosť podľa potreby a zabezpečia sa flexibilným remeňom. Ľahko do nich odložíte notebook alebo cyklobundu.