Obaly na bicykel Montone - tá najlepšia ochrana pre váš bicykel

S príchodom jari a doznievaním prísnych opatrení v súvislosti s pandémiou si množstvo z nás uvedomuje, o čo všetko sme počas uplynulého obdobia boli ukrátení. Rôzne karantény a izolácie nás vyčlenili z profesného či spoločenského diania. Dovtedy vzácny home-office sa stal bežnou súčasťou našich životov. Hromadné akcie boli zakázané či v podstatnej miere obmedzené.

Kolektívne športy nebolo možné určitý čas vykonávať vôbec. A v tomto nepriaznivom období vznikol obrovský dopyt po aktivitách, ktoré človek mohol vykonávať sám, prípadne s úzkou skupinou svojich blízkych. Beh, turistika či cyklistika tak výraznou mierou prispeli k udržaniu zdravého životného štýlu populácie. Väčšina individuálnych outdoorových aktivít si našla množstvo nových vyznávačov. Podobne to vnímame aj v Terrabike.

V našich cykloobchodoch Terrabike vidíme, že dopyt po bicykloch neutícha, ba naopak, zvyšuje sa. Po období absolútneho nedostatku sa situácia na trhu s bicyklami pomaličky zlepšuje. Cyklistika sa aj vďaka pandémii posunula na prvé priečky obľúbenosti. Podpora cyklomobility už dlhšie patrí k hlavným cieľom Európskej únie. Napokon, je jednou z možností, ako prispieť k udržateľnosti dopravy, a to najmä vo veľkých mestách.

Bicykel na zadnom nosiči auta v obaloch Montone | Terrabike

Používanie bicykla sa stalo pravidelnou aktivitou v akomkoľvek počasí. K celkovému komfortu a skvelému pocitu z jazdy prispieva tiež výber správneho oblečenia a doplnkov. Skúsení cyklisti poznajú ďalšie možnosti ako si jazdu na bicykli, vrátane dochádzania do práce, ešte viac spríjemniť. Najmä v prípade, že sú na to na pracovisku vytvorené vhodné podmienky. Nie všade je to však možné. Ak napríklad v práci nemáte k dispozícii bicyklové státie, spolu s nadšením z možnosti pohybu prichádza dôležitá otázka: “Ako počas pracovnej doby bezpečne a hygienicky uskladniť bicykel?” V Terrabike sme však aj na túto situáciu pripravení. Riešením je použitie ochranných obalov Montone a ďalších doplnkov tejto kvalitnej českej značky.

Chránič batérie elektrobicykla | Terrabike

Ochranný obal Montone mKayak zabezpečí, aby v šatni, spoločných priestoroch či kancelárii nevzniklo znečistenie po rannej jazde mokrými cestami. Obal samozrejme môžete použiť aj doma, keď po návrate odkladáte bajk na balkón, chodbu alebo do pivnice.

Celoodpružený bicykel zabalený do obalu Montone mKayak | Terrabike

Výhodou obalu Montone je jeho kompaktnosť a možnosť uskladnenia bicykla aj v malých bytoch a priestoroch, ktoré neponúkajú veľa možností. Obal mKayak alebo mBag pomôže tiež pri ochrane bicykla pred poveternostnými vplyvmi na balkóne. Skryje ho pred zrakmi nepovolaných návštevníkov vašich bytových pivníc. Obal tiež dokonale zachytí prípadné nečistoty, ak ste si cestu z práce skrátili po lesnej či poľnej cestičke.

Obaly Montone sú malé a spratné. Nie je problém ich prenášať medzi prácou a domácnosťou. Sú vhodné pre všetky typy bicyklov, elektrobicykle nevynímajúc. Ani s bicyklami svojich ratolestí nemusíte bežať hneď do umyvárky. Pre detské bicykle sú určené modely s prívlastkom KIDS. Môžete ich prať v práčke. Model mBag a mKayak PRO zas využijete pri preprave bicyklov na dovolenku na nosiči na ťažnom zariadení auta.

Bicykel v obale na nosiči na ťažnom zariadení | Terrabike

Aj v poslednom období sme svedkami, že bicykel sa pre mnohých z vás sa stal nielen nástrojom na aktívne trávenie oddychu, ale hlavným dopravným prostriedkom na dochádzanie do práce.

Množstvo zamestnávateľov si to plne uvedomuje, a tak vytvorilo alebo vytvára pre tento druh dochádzania do práce čo najlepšie podmienky. Časová úspora, ktorá vzniká pri obchádzaní ranných špičiek, menšia potreba budovania parkovacích miest, či pravidelný pohyb sú dôvodmi, pre ktoré je podpora dochádzania na bicykli populárna. U nás v Terrabike sa stal tento druh dopravy srdcovou záležitosťou. Prirodzene, veď kde inde by mohli byť lepšie podmienky, ako keď pracujete v cyklistickej predajni?

Detail systému uchytenia zadného nosiča na bicykle | Terrabike

Náš Terrabike e-shop a sieť predajní s cyklo sortimentom, ponúkajúci profesionálny cykloservis a poradenstvo, venoval pri tejto príležitosti, práve aktívnym cyklistom v rámci celoslovensky známej kampane Do práce na bicykli 10 praktických obalov na bicykel mKayak od značky Montone, aby si zabezpečili maximálnu ochranu svojho bicykla.