Odvezte sa s Terrabike Do práce na bicykli

Bez ohľadu na cyklo-možnosti vo vašej práci - Pridajte sa k nám! Zaregistrujte sa ešte dnes na Do práce na bicykli a pomôžte priniesť zelenú dopravu do našich miest a obcí.

 

Projekt Do práce na bicykli / DPNB /, ktorý každoročne podporujeme, spustil svoju registráciu 1. apríla 2021.

Hlavnou motiváciou pre zapojenie sa do súťaže by mal byť dobrý pocit z toho, že robím niečo pre svoje zdravie, svoje mesto životné prostredie. Kampaň Do práce na bicykli je však aj súťaž, a tá by mala mať svojich víťazov :) Preto sme v spolupráci s predstaviteľmi kampane pripravili pre všetkých zapojených niekoľko hodnotných cien.

 

 

Ako e-shop a sieť kamenných predajní s cyklo sortimentom, ponúkajúci profesionálny servis a poradenstvo, sme venovali do súťaže jednotlivcov práve neobyčajný a originálny elektromotor na bicykel Rubbee X, ktorý urobí z akéhokoľvek bicykla elektrobicykel na jeden klik, a to behom niekoľkých sekúnd. Tiež sme venovali 10 praktických ultraľahkých batohov Osprey, aby vás na vašich cyklopotulkách nič zbytočne neťažilo na pleciach.

 

 

A tu nekončíme, pre všetkých cyklistov zapojených do projektu prinášame zaujímavé zľavy na nákup z nášho sortimentu. Buďme zdraví, buďme šťastní a prejavme prírode kúsok lásky tým, že si ju pošetríme.

Nie je to totiž len o jazdení na bicykli. Stovky ľudí do práce jazdia verejnou dopravou, kráčajú, dokonca vodiči z povolania, ktorí nemajú na výber, svojou účasťou podporujú IDEU. Proste DPNB je hlavne o posolstve a na podporu posolstva nepotrebujete bicykel.

Vezieme sa v tom spolu wink