Siahnite na dno s Camelbak fľašami na vodu na bicykel

O dôležitosti hydratácie organizmu, ktorá je jednou z najdôležitejších pre naše zdravie, netreba diskutovať. Vedia to všetci športovci a cyklisti nie sú výnimkou. A to najmä v teplejších mesiacoch, ktoré nám práve klopú na dvere. Pozrime sa na správnu hydratáciu na bicykli, aby ste mohli siahať na dno svojich síl a posúvať sa vpred.

Pitný režim cyklistu

Voda je jedným z najdôležitejších krokov k dobrému zdraviu, fyzickému výkonu, duševnej čistote a nálade. Voda je nevyhnutná pre celkové zdravie a prináša nespočetné množstvo zdravotných výhod. Správna hydratácia je určená na to, aby pomohla udržať naše telá zásobené energiou. Nároky na spotreba vody môžu v priebehu dňa kolísať. Aby telo fungovalo na špičkovej úrovni pri každom vysadnutí na bicykel a v každom veku - od začínajúcich bikerov na odrážadlách, po seniorov na elektrobicykloch - pribaľte si k základnej výbave fľaše Camelbak.

Camelbak fľaša na bicykel

Práve značka CamelBak, ktorú hrdo prezentujeme v našom sortimente, už vyše sto rokov svoje produkty neustále zdokonaľuje a kvalitou je stále o krok pred konkurenciou. Vyrába produkty určené nielen pre športovcov, ale aj pre armádu, ktorá si svoju výstroj starostlivo vyberá. Z toho dôvodu sú vyrábané tak, aby vydržali a boli plne funkčné aj v náročných podmienkach. Športové fľaše na vodu Camelbak sú to najlepšie, čo si v súčastnosti viete na trhu zadovážiť.

Zdravá fľaša na vodu

Všetky fľaše CamelBak sú bez BPA, BPF a BPS čo zabezpečuje že fľaše nezapáchajú od plastov a hlavne sú zdravotne nezávadné. Nespornou výhodou je aj možnosť výmeny gumených náustkov, ale hlavne ich vynikajúca kvalita.

 

Hravé Camelbak fľaše pre deti

Vznik americkej značky CamelBak siaha do 80-tych rokov minulého storočia. Odvtedy ponúka športovcom vo viacerých odvetviach tie najlepšie riešenia na hydratáciu vo forme fliaš, hydrovakov a batohov. Medzi najznámejšie medzi cyklistami patria fľaše na vodu na bicykel Camelbak Podium v rôznych veľkostiach a prevedeniach. Ponuka je široká a fanúšikov si nájde od najmenších cyklistov, v podobe Camelbak fľaše pre deti a ich rodičov, v edícií Eddy Kids, až po náročné celodenné cyklovýlety, kde padnú vhod batohy s integrovanými vodnými vakmi.

 

Všestranné športové fľaše na vodu

Urobte si zo svojej cesty za zdravím a wellnessom príjemnú cestu vďaka hydratačnému vybaveniu Camelbak. Fľaše na vodu, termofľaše na bicykel aj hydrovaky pre váš rušný život doma i vonku, sú naviac priateľské k životnému štýlu. Mamičky a najmenších určite potešia športové fľaše so slamkou s množstvom hravých motívov. Objavte všetky možnosti hydratácie so značkou CamelBak. Dno hore priatelia wink