Cyklokozmetika

Niektorí bicyklovanie poňali ako prístup k zdravému životnému štýlu, iní bicyklujú lebo ich láka dobrodružstvo. Cyklokozmetika nájde svoje miesto u každého, kto si zavčasu uvedomí, že cesty a chodníky, na ktorých jazdíme, sú často blatisté či znečistené. Po jazde na mokrej a znečistenej ceste je je bicykel vhodné umyť a namazať. Začnite viditeľnými miestami na ráme bicykla, no neobíďte ani pohon. Práve nečistota... Niektorí bicyklovanie poňali ako prístup k zdravému životnému štýlu, iní bicyklujú lebo ich láka dobrodružstvo. Cyklokozmetika nájde svoje miesto u každého, kto si zavčasu uvedomí, že cesty a chodníky, na ktorých jazdíme, sú často blatisté či znečistené. Po jazde na mokrej a znečistenej ceste je je bicykel vhodné umyť a namazať. Začnite viditeľnými miestami na ráme bicykla, no neobíďte ani pohon.
Práve nečistota je zdrojom mnohých problémov a nepríjemných zvukov sprevádzajúcich jazdu. Aj tu platí známe pravidlo, že menej je niekedy viac. Základnú službu urobí už vedro s vodou a kefa. Na bicykli nájdete veľa miest, ktoré sú horšie dostupné. Pri ich čistení vám vhod padne pomoc, ktorú ponúkajú špecializované prostriedky a doplnky na čistenie. Cyklokozmetika zabezpečí potrebnú starostlivosť pre každý bicykel,
Sadou kefiek v rôznych veľkostiach a tvaroch sa dostanete takmer všade. Ekologické prípravky na bicykel sú určené na pravidelné umývanie celého bicykla sú šetrné ku všetkým povrchom a materiálom ako karbón, hliník, oceľ či dokonca titán. Je vodou dobre riediteľný. Pätica účinných látok pokope vytvára veľmi účinný čistiaci prostriedok. Dva rôzne oxidačné inhibítory ochraňujú kovové časti a zabraňujú korózii po umytí. Naopak, špecializovaný prípravok je určený len na kovové časti ako prevodníky, kazeta alebo reťaz.
Nemôžeme nájsť produkty zodpovedajúce Vášmu výberu.

Bicykle nad 699 €
doručíme poskladané

3 kamenné predajne
so servisom

Garančný a pozáručný
servis

Doručenie zadarmo
nad 79 €

Tvoja cesta, tvoje dobrodružstvo.

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Silné puto - spojením lásky k športu a prírode vzniklo zázemie pre 3 predajne bicyklov a cyklistický e-shop
Akú variabilitu prináša značka bicyklov Rondo