Fľaše na bicykel a košíky na fľaše

Pôvodne typické cyklistické fľaše, obzvlášť CamelBak, sa postupne stali veľmi populárnymi pre bežné používanie nielen pri ostatných typoch športov, ale aj v rámci pitného režimu vo voľnom čase. Dôvodom je ich životnosť, kvalita materiálu, ekologickosť a praktické otváranie i umývanie. Vhodný typ náustku určuje budúcu spokojnosť cyklistu. V závislosti od vášho štýlu jazdy si môžete vybrať aj vyhovujúci spôsob... Pôvodne typické cyklistické fľaše, obzvlášť CamelBak, sa postupne stali veľmi populárnymi pre bežné používanie nielen pri ostatných typoch športov, ale aj v rámci pitného režimu vo voľnom čase. Dôvodom je ich životnosť, kvalita materiálu, ekologickosť a praktické otváranie i umývanie.
Vhodný typ náustku určuje budúcu spokojnosť cyklistu. V závislosti od vášho štýlu jazdy si môžete vybrať aj vyhovujúci spôsob vyberania fľaše a príslušný držiak. Nosiče alebo držiaky na fľaše sú kompatibilné s ponúkanými fľašami a spĺňajú všetky požiadavky na bezproblémovú inštaláciu aj používanie.
Ak plánujete dlhší výlet alebo výjazd, zvážte použitie vaku na vodu, ktorý je určený na väčší objem a má svoje špecifické výhody.

Položky 109-144 z 286

Nastaviť zostupne

Bicykle nad 699 €
doručíme poskladané

3 kamenné predajne
so servisom

Garančný a pozáručný
servis

Doručenie zadarmo
nad 79 €

Tvoja cesta, tvoje dobrodružstvo.

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Silné puto - spojením lásky k športu a prírode vzniklo zázemie pre 3 predajne bicyklov a cyklistický e-shop
Akú variabilitu prináša značka bicyklov Rondo