Gripy a omotávky na riadidlá bicykla

Udržať na uzde rýchly a silný bicykel nemusí byť jednoduché. Vezmite to do vlastných rúk! Penové a silikónové úchytky (gripy) sú ľahké, priľnavé a pohodlné za každého počasia. Klasický okrúhly úchop pozná väčšina cyklistov a sú naň zvyknutí. Ergonomické držadlo s okrídleným tvarom je šetrnejšie k vašim rukám a predlaktiam a počas jazdy predchádza nepohodliu a tŕpnutiu. Aby rukoväť na bicykli vydržala... Udržať na uzde rýchly a silný bicykel nemusí byť jednoduché. Vezmite to do vlastných rúk! Penové a silikónové úchytky (gripy) sú ľahké, priľnavé a pohodlné za každého počasia.
Klasický okrúhly úchop pozná väčšina cyklistov a sú naň zvyknutí. Ergonomické držadlo s okrídleným tvarom je šetrnejšie k vašim rukám a predlaktiam a počas jazdy predchádza nepohodliu a tŕpnutiu.
Aby rukoväť na bicykli vydržala čo najviac ciest, na ktoré sa vydáte, chráňte ju a použite omotávky. S vybavením od nás budete naozaj zohratí - nielen vy a ostatní spolujazdci, ale vďaka širokej škále farieb aj vy a váš bycikel. Šťastnú cestu plnú pestrých zážitkov prajeme!

Položky 37-72 z 114

Nastaviť zostupne

Bicykle nad 699 €
doručíme poskladané

3 kamenné predajne
so servisom

Garančný a pozáručný
servis

Doručenie zadarmo
nad 79 €

Tvoja cesta, tvoje dobrodružstvo.

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Silné puto - spojením lásky k športu a prírode vzniklo zázemie pre 3 predajne bicyklov a cyklistický e-shop
Akú variabilitu prináša značka bicyklov Rondo